Patty is een gepassioneerde hobbybakker die van haar hobby, haar jobby heeft gemaakt en het is haar gelukt!!

Want ze is in 2015 gestart met bakken in bijberoep voor professionele klanten. Na 8 maanden is ze overgeschakeld van bijberoep naar hoofdberoep en begon ze een eenmanszaak.

 

In 2017 wou Patty heel graag groeien met haar passie en haar onderneming. In December 2017 besloot ze om in een gewaagd avontuur te springen. Sister Bean (een gezellige koffiebar in Mechelen www.sisterbean.be) was op zoek naar een overnemer, iemand met passie en liefde voor homemade food en great coffee. Dat was Patty!

Sinds Januari 2018 werkt Patty aan het verder bouwen van een geweldig koffie en homemade food verhaal. Naast het koffiehuisje "Sister Bean" begon ze te werken aan haar droom van een eigen professioneel uitgerust bakatelier. Zo werd Patty's Kitchen geboren. Patty begrijpt goed wat de noden zijn van de horeca. Zo is ze gestart met het leveren van haar zoete en hartige gebakjes aan collega's in de horeca sector.

 

Ben je op zoek naar huisgemaakte taarten, quiches of empanadas voor je geliefde horeca concept? Neem contact op met Patty, om jouw noden te bespreken.

Warme groetjes uit de oven!

Patty 

Brownie1.jpg