over mij

Wie is Patty?

Ik ben in Chili geboren, meer specifiek in de hoofdstad Santiago. Ik heb daar 29 jaar van mijn leven gewoond. In december 2008 ben ik naar België verhuisd, voor de liefde! Ondertussen ben ik mama van twee prachtige kindjes, Lena en Noa, en ben ik na 14 jaar nog steeds erg gelukkig met Johan.

Met mijn diploma in voedingstechnologie heb ik 14 jaar in de voedingsindustrie gewerkt. Na de eerste jaren in België, begon mijn ondernemingszin steeds sterker te borrelen. Sindsdien heb ik een paar projecten gehad. Ik startte uit mijn eigen keukentje en leverde quiches, empanadas en gebak aan verschillende horeca-zaken. 

Niet veel later, kocht ik een foodtruck en was ik letterlijk vertrokken! In 2018 nam ik de brunchbar Sister Bean op de Vismarkt in Mechelen over. De zaak groeide, en mijn team dus ook. De Sisters waren geboren! Vijf jaar lang deed ik dit met een grote passie. Mijn enthousiaste crew en ik maakte van Sister Bean een begrip in Mechelen. Ik deed dit met heel veel liefde, maar ik voelde dat het tijd werd om plaats te maken voor nieuwe dromen.

Daarom liet ik de zaak over in juni 2022, zodat ik mij volledig kon smijten in mijn Patty’s Kitchen verhaal. De naam koos ik heel bewust, want mijn keuken is ook een beetje mijn wereld. 

Wat doe ik?

BEDRIJVEN

Zoek je catering voor je bedrijf? Contacteer mij om de ontbijt-, lunch- en receptie-formules via email te ontvangen!

PROFESSIONELE KLANT

Heb je een horecazaak winkel waar je mijn quiches en empanadas helemaal ziet tussenpassen? Contacteer mij om het aanbod voor B2B te bespreken. 

PARTICULIER

Ben je particulier?  Heb je geen tijd of zin om gezond te koken? Ons assortiment empanadas en quiches uit de diepvries is de perfecte oplossing! Bestellen kan via de webshop.